Om een goede verhuurder te zijn moet er wel wat moeite gedaan worden: De woning aanpassen voor de verhuur, goede schoonmaak en goede communicatie met de huurders. Maar de sleuteloverdracht kan ook problemen met zich meebrengen, zo dient u zich aan te passen aan de aankomsttijden van uw gasten, iets wat niet makkelijk is gezien we normaal gesproken een vast patroon leven en onze verplichtingen hebben.

Wij herinneren u eraan dat uw gasten waarschijnlijk de stad of dorp nog niet kennen, en er daarom vragen kunnen komen zoals: Wat moeten we doen als de huurders de woning niet kunnen vinden en we twee uur moeten wachten op ze? Of dat de vlucht vertraging heeft en we toch naar ons werk moeten?

Helaas zijn er vele omstandigheden die onze dagelijkse verplichtingen in problemen kunnen brengen. Dit zorgt ervoor dat een eenvoudige sleuteloveracht of checkin voor lastige situaties kan zorgen.

Onze partner in Short Term rentals (vakantieverhuur), biedt verschillende opties en diensten aan om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen:

“LOCK BOX “

Een van de oplossingen is om een Lock Box bij uw appartement te plaatsen. Hiermee kan de huurder de sleutel verkrijgen door het intoetsen van een code. Dit is een van de simpelste manieren van een sleuteloverdracht.

Echter kan deze manier van sleuteloverdracht een negatief gevoel geven bij de huurders, door het gebrek aan persoonlijke begeleiding.

VERHUURDIENSTEN VOOR UW WONING AAN DE COSTA BLANCA

Wilt u problemen en stress voorkomen bij de checkin/sleuteloverdracht, dan is de beste optie om een profesioneel bedrijf in te schakelen die de huurders en u een goede service kan bieden en daardoor voor rust zorgt bij alle partijen.

Wij bieden een complete verhuurdienst aan over de gehele Costa Blanca, waarbij wij persoonlijk zorgdragen voor de sleuteloverdracht en schoonmaak van het huis en linnengoed. Aan het eind van hun verblijf nemen wij ook weer de sleutels in ontvangst en controleren we of alles in orde is.

Wij bieden een grote verscheidenheid van diensten aan betreffende de vakantieverhuur van uw woning aan de Costa Blanca. Zo dat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Ons voornaamste doel is dat de huurders en u als eigenaar rustig kunnen slapen.