RO Spain Real Estate is een Spaans bedrijf met een Nederlands management, en al sinds 2005 actief als Nederlands, Engels en Vlaamstalig vastgoedadviseur aan de Costa Blanca.

Door onze vele jaren in ervaringen in de vastgoedsector in Spanje, zijn wij in staat een full service aan onze klanten te bieden. Waarbij wij naast de verkoop en onderhoud van vastgoed ook alle administratieve handelingen uitvoeren die komen kijken bij het bezit van een woning aan de Costa Blanca, zoals het aanvragen van een NIE nummer (klik hier voor meer informatie), invoeren van voertuigen en het bemiddelen bij alle soorten verzekeringen.

Wist u bijvoorbeeld dat zowel residenten als niet-residenten jaarlijks een belastingaangifte (Renta) dienen te doen als u een eigendom bezit in Spanje?

Bovendien als niet-resident dient u een fiscale vertegenwoordiger aan te stellen, die het aanspreekpunt is voor de Spaanse instanties is en die tevens voor u de jaarlijkse belastingaangifte verzorgt.

Wij verzorgen voor u alle administratieve handelingen en treden op als uw fiscale vertegenwoordiger.

Fiscale Vertegenwoordiging en belastingen.

Verzekeringen:

RO Spain Real Estate werkt samen met een Nederlands verzekeringsagent, welke met alle Spaanse verzekeraars een overeenkomst heeft.

Hierdoor kunnen wij de voordeligste prijs aanbieden met de beste dekking.

De volgende verzekeringen kunnen wij voor u verzorgen:

  • Opstal- en inboedelverzekering
  • VVE verzekeringen
  • Ziektekostenverzekering
  • Levensverzekering
  • Verzekering voor voertuigen

CONTACT OPNEMEN VOOR MEER INFORMATIE