Toestemming klant

Verantwoordelijke:
Eigenaar
: DYROMO TRADE S.L
Commerciële naam: Property Care Costa Blanca
C.I.F .: B-54875042
Adres: C / Reyes Católicos 29, 4º A 03003 (Alicante)
Telefoon: 966 276 923
E-mail: info@propertycare-costablanca.com
E-mail contact LOPD: info@propertycare-costablanca.com

Doel:

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonlijke gegevens die wij vragen, is om u onze publicaties, promoties en / of diensten van uw interesse toe te sturen.

De verstrekte persoonlijke gegevens blijven behouden zolang de commerciële relatie wordt onderhouden en het opnameverzoek niet wordt meegedeeld.

Legitimatie:

Uw toestemming (voor het verzenden van commerciële communicatie).

Toestemming dat uw gegevens worden behandeld volgens de doeleinden van dit formulier zoals beschreven in het privacybeleid.

Als gebruiker en geïnteresseerde informeren wij u dat de informatie die u verstrekt zal worden opgeslagen op de Property Care Costa Blanca-servers (www.propertycare-costablanca.com), die zich binnen de EU bevinden en een toereikende mate van beveiliging garanderen. Zie ons privacybeleid.

Het feit dat u geen persoonlijke gegevens invoert die op het formulier als verplicht worden weergegeven, kan tot gevolg hebben dat u uw verzoek niet kunt beantwoorden.

Ontvangers:

Uw persoonlijke gegevens kunnen worden overgedragen aan de bevoegde autoriteiten in gevallen waar er een wettelijke verplichting is.

Rechten:

U kunt uw recht op toegang, rectificatie, beperking en verwijdering van de gegevens in info@propertycare-costablanca.com uitoefenen, evenals het recht om een ​​claim in te dienen bij een controlerende autoriteit. U kunt de aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming raadplegen in ons privacybeleid.

Aanvullende informatie:

U kunt de aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming raadplegen in ons Privacybeleid.